Kotimaiset puiset kesäkalusteet suoraan valmistajalta

Valmistamme kotimaisia kesäkalusteita puutarhaan, pergolaan tai vaikkapa terassikalusteet terassille, kenties tarvitset ulos pihakeinun.

Kotimaiset REIMANN kesäkalusteet valmistetaan suomalaisesta tiheäsyisestä havupuusta. Terassikalusteet tehdään alusta loppuun tehtaallamme Evijärvellä. Kalusteissa käyttämämme puu on PEFC sertifioitua, mikä tarkoittaa sitä, että puutavara on peräisin kestävästi hoidetusta metsästä.

Ominaista ulkokalusteillemme on niiden paksusta puutavarasta tehdyt osat, joiden ansiosta vaikkapa tuoliin on turvallista istahtaa. Vankkatekoisenkaan puutarhakalusteen ei kuitenkaan tarvitse olla raskas tai kömpelö ja mallistostamme löytyykin ratkaisut hyvin moniin eri tiloihin ja tyyleihin.

Kesäkalusteidemme liitokset tehdään ns. ovaalitapein eli kiinnitykset tehdään ilman poratappiliitoksia. Tämä tarkoittaa, että esim. istuinosan jokaisen pinnan molempiin päihin työstetään ovaalinmuotoinen tappi, joka sopii etu- ja takapuuhun työstettyyn reikään. Näin ollen puut ovat sisäkkäin ja paino jakautuu tasaisemmin. Kaikki osat varmistetaan vielä liimaamalla, joka takaa kalusteen istuintukevuuden. Joissain kriittisissä osissa käytetään lisäksi ruuvia varmistamaan kestävä ovaalitappiliitos.

Pintakäsittelyt teemme kastelemalla, näin aikaansaadaan tasainen ja kestävä pinta, myös liitoskohdissa.

Mikäli tuotteistamme herää kysymyksiä niin älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, autamme ja neuvomme parhaan kykymme mukaan. Yhteystidot löydät yhteydenotto sivulta.

Tervetuloa verkkokauppaamme.

Kesäkalusteet REIMANN youtube kanavalla.

Lisätty ostoskoriin